PART OF ME

4 Apr 2017

POWER BANG !



Disclaimer // All opinions are my own and my reviews and goods that I show are not sponsored unless said so.
I created a Blog to learn and share more about beauty, fashion, skincare and lifestyle tips, therefore any hateful comments will be deleted. Chillah!.

Hye!

Its 04/04/2017 !

Semue orang dalam dunia sekarang aku rasa "wajib" ada smartphone and kau pegi memane pun kau nampak orang duk tunduk "bertasbih" depan phone memasing sampaikan kau rasa ganjil gile kalau tak pegang phone sehari.

Eh, takyah sehari, aku bagi ko sejam je. Tengok canne peginya. HAHA.
Takyah cakap orang, aku pun sama.

Pasal smartphone nie nanti la aku buat story untuk next feed.

So untuk yang 24/7 duk melekat depan phone nie. Power Bank is ESSENTIALS!

Terutama macam aku ni yang bateri phone cepat drain, kene ade 'PIKACHU' bergerak nie.
Senang nak kemane mane
Kalau time raye ko takya berebut extension dengan sanak saudara. Kau orang raya2 nak bermaaf maafan kang tetibe masam muka sebb plug kene rembat dengan pak sedara. HAA.

ataupun kau outing ngan kengkawan, depaa da upload gambaq kat IG & etc tapi hg tengah malam atau esokknya baru post. Sebab apa? sebab phone mati masa edit gambaq.
HAA.

Jadik engko pikir ape lagi.

Meh tengok ni. Sampai bila engko nak harap Powerbank kawan?

Dorang tinggal nak potong je wayar usb charger ko yang duk bergayut kat powerbank dorang tu.

So LAZADA sekarang nie ade SALE gile babeng tau!
Jadiknye kau boleh intai2 ape yang tengah SALE
kalau duit ko abis jangan salahkan aku. aku bagitau je.



Nie yang aku jumpe tu, Tekan Click Here untuk pergi terus berjumpe dengan empunya badan.



RM 53.55 untuk 20000MAH. Berbaloi kot. Menurut sumber member aku. Kita boleh charge phone 8 kali kalau gune yang nie. Lepastu FREE pouch pulak tu.
Tanpa berlengah aku terus angkat 1. Gune acc kawan aku and dia punya MAYBANK ONLINE.
so, minggu lepas parcel aku sampai.lets have a look!




Kau tengok die tulis ape. EFFORTLESS SHOPPING.
sebenarnye die nak perli kau. patutnye die tulis "UNTUK YANG MALAS NAK KE KEDAI". haa.

Gambo monster tu aku edit, untuk hide details aku. its just a sticker from pics editor.

So, bende kat atas nie yang aku dapat dalam parcel tu, 



Bila kau ON powerbank tu,die memang 100% charge. Jadik lepas kau bukak parcel, boleh terus gune. Eksyen la sikit depan kengkawan.

So lepas kau da gune abis, baru charge 8 Jam. Untuk jaga ketahanan bekterinya (SUMBER: Kengkawan Bagitau aku)

Dekat Invoice nanti pun die ada bagitau:
"PLS USE UNTILL 0% AND RECHARGE 8 HOURS. TQ."

Aku takde dapat projek dengan LAZADA untuk bende nie. tapi bende baik kenapa aku takleh kongsi kan?
selamat shopping di LAZADA k. Berpada lah. Elak makan nasik dengan air je ujung bulan nanti.

Aku harap LAZADA baca blog aku and sponsor aku untuk next SHOPPENING section.

Till next entry,BYE!




No comments:

Post a Comment

2

I pray my daughter never lays in bed late at night crying over a low life boy & wondering what she did so wrong.